Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök Sök

Starta, driva och utveckla företag i Leksand

Leksands kommun är känt för sin företagaranda, stora som små företag har här de bästa möjligheterna att växa och utvecklas.

Leksandsbron

Kontakta näringslivsavdelningen

Ambitionen är att Leksands kommun ska vara en attraktiv kommun för företag att verka, expandera och etablera sig i och en plats där arbetstillfällen skapas. Vi på näringslivsavdelningen möjliggör utveckling hos företagen. Kontakta oss på telefon: 0247-800 00 eller e-postadress:

Anmäl dig till nyhetsbrev för näringslivet

Nyhetsbrevet "Aktuellt för näringslivet" riktar sig till dig som är aktiv inom Leksands kommuns näringsliv samt till dig som vill ha inbjudningar till våra företagarfrukostar.

Företagsregister

Söker du ett företag i Leksand, stort som litet, eller kanske en hel bransch? I företagsregistret kan du söka bland aktiva företag och organisationer inom vår kommun.

Företagarna i Leksand

Företagarna Leksand är den lokala Företagarna-föreningen. Föreningens arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag. Lokalt verkar de för att skapa ett starkt nätverk bland våra företagare.

Stöd och rådgivning

Här hittar du information om rådgivning och affärsutveckling för dig som planerar att starta eget företag.

NyföretagarCentrum

Leksands kommun och NyföretagarCentrum erbjuder dig som vill starta företag kostnadsfri, konfidentiell och objektiv starta-eget rådgivning. Även coachning och mentorskap ingår.

Kontakta NyföretagarCentrum Mellersta Dalarna

Boka din rådgivning med Mathias Bergqvist, ansvarig rådgivare för NyföretagarCentrum Mellersta Dalarna. Mötet sker fysiskt i Leksand eller digitalt, vad som passar bäst för tillfället.

Dalarna Science Park

Präglas din affärsidé av stark innovation eller kopplar till FN:s globala hållbarhetsmål? Dalarna Science Park är mötesplatsen för dig som vill ta din startup till marknaden eller förnya din verksamhet. Här finns miljön, människorna, kunskapen och nätverken för att utveckla och finansiera din ambition och vision.

Kontakta Dalarna Science Park för mer information om affärsutveckling och finansiering.

Visit Dalarna

Leksands kommun och Visit Dalarna erbjuder dig som har näringsverksamhet inom besöksnäringen möjlighet till utveckling och tillväxt. Som partner till Visit Dalarna får du tillgång till rådgivning, kunskaper och insikter, kanaler för marknadsföring och försäljning, nätverksträffar, seminarier och utbildningar. Allt för att stärka Dalarnas besöksnäring och bygga Dalarna som en hållbar och attraktiv plats att besöka, verka och bo på.

Kontakta Visit Dalarna Leksand

Boka möte och rådgivning med Gunilla Tegen, geografiskt ansvarig affärsutvecklare i Leksands kommun. Mötet sker fysiskt i Leksand eller digitalt.

Sidan uppdaterad: