Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök Sök

Ge en minnesgåva

Ge en minnesgåva för att hedra en närstående. Minnesgåvorna används till trivselhöjande åtgärder för de boende som t.ex. utflykter, musikunderhållning och uppvaktning.

Sommaräng i Siljansnäs

Hedra minnet av en närstående

Leksands kommuns fyra äldreboenden Björkbacken, Edshult, Solhem och Lyckavägen har vardera ett trivselkonto dit du kan skänka en minnesgåva för att hedra minnet av en närstående.

Minnesgåvorna används till trivselhöjande åtgärder för de boende som t.ex. utflykter, musikunderhållning och uppvaktning.

För att ge en minnesgåva, fyll i webbformuläret som finns överst på denna sida samt betala din minnesgåva till Leksands kommuns Bg 985-2971. Märk betalningen med namn (samma namn som du anger som kontakt i formuläret).

Ett minnesblad kan skickas 1-3 arbetsdagar efter att vi mottagit betalningen. I webbformuläret anger väljer du om du vill få minnesbladet förmedlat av kommunen eller om du själv vill skriva ut det.

Skriv ut minnesblad själv

Du kan välja att skriva ut minnesbladet själv. Välj i så fall vilket minnesblad du önskar i listan längst ned på sidan. Fyll sedan själv i namn på den du vill hedra, till vilket trivselkonto du vill ge, samt avsändare. Du kan också redigera eller ta bort den förifyllda hälsningen.

Om du vill skänka en gåva till ett trivselkonto

Leksands kommuns fyra äldreboenden Björkbacken, Edshult, Solhem och Lyckavägen samt Dagverksamheten och Anhörigstöd har vardera ett trivselkonto dit du kan skänka en gåva.

Gåvorna används till trivselhöjande åtgärder för de boende som t.ex. utflykter, musikunderhållning och uppvaktning.

Om du vill skänka en slant till någon av kommunens trivselkonton går det bra att betala till kommunens Bg 985-2971. Märk då betalningen med det trivselkonto som du vill att pengarna ska gå till: Björkbacken, Edshultgården, Solhem, Lyckavägen, Dagverksamhet eller Anhörigstöd.

Tack för ditt bidrag!

Sidan uppdaterad: